Fuvar modul

Ezzel a modullal egy olyan Fuvar dokumentumot készíthetünk, amelyre egy adott partner dokumentumainak (rendelés, foglalás, számla, szállítólevél) tartalmát teljesíthetjük.

Az elkészült dokumentum:

  • egyedi sorszámmal rendelkezik
  • egyedi nyomtatási forma definiálható hozzá
  • beküldhető az EKÁER rendszerbe a Correct programból

Készíthetünk bejövő, illetve kimenő fuvart is. Az alábbiakban egy kimenő fuvar elkészítésére mutatunk példát.

Egy új fuvar dokumentum elkészítésekor a szállítólevélhez hasonló adatok megadására van lehetőség: raktár, partner, kelte, bizonylat és megjegyzés.

Fuvarok időszerűsítése

A Megjegyzés mezőre érve a program automatikusan felajánlja a megadott partner fuvarra még nem teljesített dokumentumait. Csak azokat a dokumentum típusokat ajánlja fel, amelyek be vannak állítva a Correct-ben, hogy fuvarba szervezhetőek. Amennyiben csak szállítólevelekből készülhet fuvar, akkor itt csak szállítóleveleket fog felajánlani.

A fuvarra helyezendő dokumentumokat vagy tételeket a szokásos módon ki lehet jelölni, majd a Mentés gombbal rákerülnek a fuvar dokumentumra. Lehetőség van arra, hogy az azonos tételeket összevonjuk, illetve a teljesített dokumentumokat el tudjuk különíteni.

A fuvar beküldhető az EKÁER rendszerbe is. Ily módon lehetőség van arra, hogy ne egyesével kérjünk EKÁER számot a szállítólevelekhez, hanem szervezzük a szállítóleveleket egy fuvarba, majd a fuvarhoz igényeljünk EKÁER számot.

Fuvaroklevél

Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés