AZ I.T.C. KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Cégünk magas színvonalú szolgáltatásai révén megalakulása óta megbízható partner megrendelői számára. Elért eredményeink megtartásához és növeléséhez szükséges egy stabil belső működési rendszert működtetni, melynek meghatározó tényezője a minőség iránti elkötelezettség.

Célunk, hogy

  • megerősítsük és javítsuk piaci pozíciónkat,
  • növeljük saját fejlesztésű szoftvereink értékesítési volumenét
  • folyamatosan bővítsük ügyfeleink körét
  • kialakítsuk és megtartsuk munkatársaink elkötelezettségét a Kft.-vel és annak céljaival szemben.

 

Arra törekszünk, hogy Megrendelőink igényeit mindenkor a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki, elvárásainak szakszerű, korrekt, gyors és a külső előírásoknak megfelelő szolgáltatással feleljünk meg, ezáltal stabil, folyamatos kapcsolatot kialakítva velük.

Megrendelőink bizalmának, elégedettségének fokozása érdekében a Társaság vezetése az alapvető minőségpolitikai célkitűzéseket az alábbiakban határozza meg:

  • Bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, mellyel kapcsolatos követelmények teljesítése és a rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése iránt elkötelezzük magunkat.
  • Céltudatos, pontos munkavégzéssel cégünk valamennyi munkatársa a vonatkozó külső és belső követelmények betartásával, közösen átgondolt és felépített szabályrendszer szerint végzi munkáját. A végzett munka nyomon követhető, átlátható.
  • A minőségirányítási rendszer működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére.
  • Valamennyi munkatársunktól elvárjuk a minőségtudatos gondolkodást. Tevékenységüket a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a képzés, a szakmai felkészültség és a csapatmunka jellemzi.
  • Az egyenletes minőség érdekében megbízható és felkészült partnerek kiválasztásával fejlesztjük beszállítóink és alvállalkozóink körét.

 

Az I.T.C. KFT. minőségpolitikáját a Társaság ügyvezető igazgatója hagyta jóvá, azt minden munkatárs megismerte és a munkájára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

 

Szeged, 2019. november 11.

         Szabados Zoltán

ügyvezető igazgató sk.


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés