Webfejlesztés

A honlap mára az egyik legfontosabb arculati elemmé vált. Akár komplett vállalkozások sorsa múlhat mennyire működőképes, áttekinthető, keresőoptimalizált a weboldala.

 

Egy sikeres honlap több pilléren áll. Ebből amivel a látogató már az első másodpercekben találkozik az a design. Honlap tervezéskor az áttekinthetőséget, és a letisztultságot tartjuk a legfontosabbnak. De minden esetben konzultálunk a megrendelővel és igényei szerint alakítjuk ki a végleges formát.

Honlapjaink Drupal rendszerben készülnek, reszponzív webdesign-nal, valamint 100% SEO barát fejlesztéssel.

Cégünk továbbá vállalja logók és egyéb arculati elemek (névjegykártya, céges öltözék) megtervezését, arculati kézikönyv készítését.

A tervezés folyamatában felmérjük, milyen marketing tevékenységet akar folytatni, melyhez funkciókat ajánlunk honlapjához. Ilyenek lehetnek például hírlevelek, blogok, RSS-csatornák, és még megannyi egyéb lehetőség. Ezeknek sikeressége azonban minden esetben a honlap tulajdonosán múlik, mennyi időt fordít vállalkozása ezeknek a karbantartására. Cégünk igény esetén csak a modulok frissítését vállalja a honlap átadása után.

Új honlap esetén sarkalatos kérdés a keresőoptimalizálás, hiszen ez alapján fogja a Google minél fentebb rangsorolni keresések alkalmával. Azonban fontos megjegyeznünk, nem csak egy-egy weboldal keresőoptimalizált, egyre többen építik be a keresőbarát programozási megoldásokat a weboldalukba.

Ez tehát már nem garancia a keresésekkor való első helyen való megjelenéshez. Ahhoz a tulajdonosnak is minőségi tartalommal kell feltölteni honlapját.

Cégünk webáruházak készítését is vállalja. Ez egy stabil, rugalmas, könnyen fejleszthető, moduláris rendszer, amely szintén a Drupal keretrendszerre épül. Automatikus szinkronban van az általunk kifejlesztett CORRECT vállalatirányítási rendszerrel. Az áruház más egyéb rendszerekkel is képes kommunikálni, ami azonban külön specifikációt igényel.

Egyedi honlapfejlesztéskor mindig személyre szabott árajánlatot adunk ügyfeleinknek az egyeztetések után! Az alábbi táblázatban alapdíjas szolgáltatásaink találhatóak*:

Domain foglalás (.hu) 2000 Ft / év
Tárhely szolgáltatás díja 1500 Ft / hónap
Szoftvermérnöki óradíj 25 000 Ft + ÁFA -tól / megkezdett óra
Tanácsadás, konzultáció 15 000 Ft + ÁFA / megkezdett óra

*Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a hatályos 27%-os ÁFÁ-t!


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés