Webes templatek

A honlap mára az egyik legfontosabb arculati elemmé vált. Akár komplett vállalkozások sorsa múlhat mennyire működőképes, áttekinthető, keresőoptimalizált a weboldala.

Az ITC Kft új terméke a template (sablon) oldalak. Célunk ezzel, hogy kedvezményes, magas ár-érték arányú konstrukcióban nyújtsunk ügyfeleink számára internetes elérhetőséget. Hisszük, hogy mindenkinek elérhetővé kell tenni a professzionális webes elérést, ezzel segítve vállalkozását.

Template oldalainkat cégünk profi webfejlesztő csapata hozza létre, így a létrejött honlapok semmivel se nyújtanak gyérebb minőséget, mint egyedileg fejlesztett oldalaink. A különbség mindössze abban rejlik, hogy ezek a weblapok nem személyre szabhatóak, pontosan azt kapja, amit a demo megtekintésekor lát és használ! Ez teszi lehetővé, hogy sokkal kedvezőbb áron tudjuk nyújtani a template-jeinket az egyedi társaihoz képest.

Sablonjaink két csoportba oszthatóak. Megkülönböztetünk SIMPLE (külalakra egy egyszerű, inkább a funkciókra helyezi a hangsúlyt) és PRO (modern design-nal rendelkező) honlapokat. Ezeket negyedéves, féléves és éves időtartamra van lehetőség bérbe venni. Továbbá némely template esetén lehetőség van a FAST BUY opciót választani. Ez esetben a vásárló megkapja a komplett honlapot, mely csakis kizárólag az övé lesz.

SIMPLE csomagPRO csomag
negyedéves bérlés7 000 Ft12 000 Ft
féléves bérlés12 000 Ft22 000 Ft
éves bérlés20 000 Ft35 000 Ft
FAST BUY125 000 Ft

*Az árak nettó árak, nem tartalmazzák a hatályos 27%-os ÁFÁ-t!


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés