Correct

Az ITC Kft 1992 óta fejlesztője a CORRECT vállalatirányítási szoftvernek, mely cégünk fő terméke. Szoftverünk mögött így egy negyed évszázados fejlesztői munka és felhasználói tapasztalat ál.

Az ITC Kft által kifejlesztett és karbantartott CORRECT számlázó- készletnyilvántartó és vállalatirányító rendszerünk megbízható Windows-os működésével számos referenciapartner elégedettségét váltotta ki. A CORRECT lényege többek között hogy egy komplex, hálózati, integrált, a napi üzleti és ügyviteli feladatokat menedzselő, adminisztráló rendszer kerüljön ügyfelünk és annak munkatársai elé.

Megkönnyítve és felgyorsítva ezzel a vevők kiszolgálását, az ehhez kötődő adminisztrációt, a partnerekkel való kapcsolattartást és elszámolást, valamint a rendelésfelvétel, árajánlat készítés folyamatait.

Az események pontos nyomon követhetőségével és a vezetők elé tárt aggregált információkkal lehetőséget teremtünk arra, hogy teljesen pontos képet kapjanak a cég történéseiről és pillanatnyi helyzetéről. A vállalatirányítás szerves része az „Iktatás”, amit a rendszerben többféle lekérdezés szerint csoportosíthatunk, szelektálhatunk. Rendszerünkben lehetőség van megfelelő jogosultságokkal távoli elérésekre is, mely lehetővé tenné távoli munkaállomások használatát, ami úton levő kollégáiknak, vagy a tulajdonosoknak igen kedvező lehetőség.

A szoftverhez folyamatos karbantartási és frissítési szolgáltatást nyújt szakemberekből álló Support szolgáltatásunk. Minden beérkezett kérdést kiemelten kezelünk, és azonnali megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára.

CORRECT csomagjaink és áraink részletes leírását itt találja.

Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés