Szoftverfejlesztés

Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Az általunk nyújtott szolgáltatások, úgy mint asztali alkalmazásfejlesztés (Correct) és webes alkalmazásfejlesztés (honlap készítés, webáruház fejlesztés), magas színvonalon tartása mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.

Az ITC Kft. saját készítésű főszoftvere a CORRECT Ügyviteli és Vállalatirányítási szoftver, mely mögött 25 év folyamatos fejlesztés áll.

Korábban MS-DOS alapú, 2005 óta Windows rendszer alá fejlesztett komplex megoldásokat nyújtó lehetőségekkel. Rendszerünk modulokból épül fel, melyeket ügyfeleink igényei szerint alakítjuk az adott cég működésének megfelelően. Az alapmodulok mellett számos olyan problémára tudunk megoldást nyújtani, melyek a konkurens programok palettáján nem található meg, vagy rendkívül költséges fejlesztéssel alakíthatóak ki. A több telephelyes működés és a telephelyek közti szinkronizáció egyaránt megoldott tulajdonságai a rendszernek.

Rendszerünk nyomon követése folyamatosan biztosított, a törvényi előírásoknak megfelelően szoftverfrissítésekkel látjuk el ügyfeleinket úgynevezett karbantartási szerződés keretében.

Cégünk további szoftver termékei:

INKA Könyveléstechnikai szoftver

Cégünk másik fő fejlesztési irányvonala az INKA könyvelő szoftver, melynek DOS alapú fejlesztése a Correct rendszerünkkel egy időben indult. MS-Windows verziója 2009-től érhető el. A könyvelő rendszerünk és a vállalatirányítás rendszer közötti adatkommunikáció megoldott, a kívánt adatok áttölthetőek egyik rendszerből a másikba.

PDA rendszerek és vonalkódtechnika

WINCE és WINWM operációs rendszerű PDA-n futtatott ITCPDA programunkkal egyedi sorozatszámokat, vonalkódokat és egyéb termékinformációkat tudunk rögzíteni közvetlenül az adatbázisba.

Etikett és címke nyomtatás tervező

Barcode rendszerű 1d formátumú vonalkódok nyomtatására alkalmas rendszer, mely a különböző EAN és CODE típusok mellett szöveget, dátumot, LOT számot, sorozatszámot, partner azonosítót, származási helyet és megannyi adatot tud mérettől függően kinyomtatni.

Mérlegkezelő

Kezelhető hídmérleg, személyi mérleg, és bármilyen olyan kommunikációs csatornával ellátott mérleg, mely soros, vagy párhuzamos porton csatlakoztatható a számítógéphez. A mérleg program feldolgozza a beérkezett információkat, majd ez alapján mérlegjegyet állít ki. Előre konfigurált göngyöleg és zöldség-gyümölcs vállalkozásoknál apadás tényező beállítható.

Webáruház

A Correct rendszerhez kapcsolható Webáruház programunk, mely ezen korszerű értékesítési csatorna által a most népszerű megrendeléseket vezethetjük. Kinézete testre szabható, a vevő igényei alapján konfigurálható. Az adatok feltöltését a vállalatirányító rendszer végzi.

Egyedi weboldal fejlesztés

Az egyszerűbb, sablonból készített weboldalaktól a teljesen egyedileg konfigurált weboldalakig ár/tudás függvényében változó palettán tudjuk a vevő igényeire szabni a kívánt weboldal kinézetét és működését. Ehhez karbantartás is igényelhető, mely segítségével naprakész frissítéseket tudunk elhelyezni az oldalon.


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés