Rólunk

I.T.C. Kft.
(International Trading Company Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Cím: 6726 Szeged, Fő fasor 52.
Telefonszám: (62) 425-562
E-mail: office@itcltd.hu
Adószám: 11082376-2-42
Skype azonosító: itc-office
Facebook azonosító: @itckft.itcltd

Történetünk:
Az I.T.C. Kft. eddigi történelme kicsivel több, mint 26 évet ölel fel, 1993. évi megalakulása óta három fő tevékenység határozta meg a működését:
- hardver kis és nagykereskedelem
- informatikai rendszerek tervezése és üzemeltetése
- több platformon történő szoftverfejlesztés
Árbevételünk jelentős hányada jelenleg a szoftverfejlesztési – értékesítési tevékenységünkből származik.
Kezdetben egy DOS alapú ügyviteli rendszert fejlesztettünk, a fejlesztés irányvonalát a ’90-es évek időszakára tevődő kis-és középvállalkozások gazdasági tevékenysége határozta meg. Már akkor is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a fejlesztés tervezése és a gazdasági folyamatok leprogramozása a meglévő és leendő ügyfeleinktől származó információk alapján történjen, ezáltal biztosítva vevőkörünk igényeinek leginkább megfelelőbb ügyviteli rendszer kialakítását.
A szoftverünk értékesítése folyamán számtalan gazdasági területet ismertünk meg és egyre több felmerülő igényt tudtunk programszinten megvalósítani, ezáltal egy igazán komplex ügyviteli alkalmazás került kifejlesztésre.
A rohamosan fejlődő informatikai ágazat szükségessé tette egy új platformon történő program fejlesztését, melyre 2002.-ben került sor.
Az alap CORRECT Vállalatirányítási Rendszer 2004.-re készült el, megfeszített két év munkájának eredményeképpen.
A CORRECT megalkotásakor célunk az volt, hogy a felmerülő piaci igények kiszolgálása érdekében egy olyan vállalatirányítási rendszert hozzunk létre, amely magas szakmai színvonalával, rugalmasan specifikálható összetételével egyediséget képviseljen a hazai piacon. Ügyfélkörünk azáltal növekedik, hogy az elégedett partnereink hírünket viszik az országban és természetesen a mindenkori ár-érték arány helyes kezelésével megfizethető szolgáltatást kínálunk a kis- és nagyvállalkozások részére egyaránt.
A szigorú és következetes munkánk eredménye, hogy a minimális marketing tevékenységünk ellenére egyre több olyan ügyfelünk van, akik a már meglévő üzleti partnereink ajánlása alapján választottak bennünket.
Mivel egy saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer áll rendelkezésünkre, így módunkban áll a CORRECT szoftvert teljes mértékben az ügyfelek igényeire szabni, ennek köszönhető, hogy számos gazdasági területen (élelmiszeripar, zöldség-gyümölcs kereskedelem, gyártási terület, divatáru, informatika-elektrotechnika) vagyunk jelen.
Legfontosabb beruházásaink a szoftverfejlesztési területünket érintik. Ezen beruházások meghatározásában a partnereinktől kapott információk, és a modern technológiák által nyújtott lehetőségek feltérképezése az irányadó.
A mobil eszközök robbanásszerű elterjedése kötelező fejlesztési irányt szabott meg részünkre.
2018. év végén kezdtük el az Android operációs rendszerű platformon, a vállalatirányítási rendszerből kinyert adatok megjelenítéshez szükséges fejlesztéseket.
Ezen fejlesztés fő célja, hogy a vállalkozás vezetői akár a mobiltelefonjukon keresztül naprakész információkhoz juthassanak a cég aktuális gazdasági állapotáról, várható bevételeiről, megrendeléseiről, valamint távolról, a világ bármelyik részéről ütemezett feladatokat tudjanak kiosztani, melyről jelentéseket kaphatnak célzott, megjelölt munkavállalóiktól.
Cégünk szakirányú kvalifikálással rendelkező munkatársakat alkalmaz. Terveink megvalósításához a vállalkozás stabilitása biztosít hátteret és a munkatársaink által összegyűjtött tapasztalatra és tudásra támaszkodunk.
Lehetőségeinkhez képest informatikai és fejlesztő környezetünket folyamatosan fejlesztetjük, emiatt munkatársaink munkavégzéséhez szükséges korszerű tárgyi eszközöket biztosítunk.
A mögöttünk álló évtizedek kihívásaiból és a hullámzó gazdasági folyamatokból szerteágazó tapasztalatokra tettünk szert. A nehéz időszakok megtanítottak bennünket méretünkből kifolyólag a gyors és hatékony reagálásra, ezáltal cégünk stabil lábakon áll.
Ezért választanak minket a Megrendelőink, immár 26 éve.

Az ITC Kft 2005 óta az ISO-9001 minőségirányítási rendszert használja. ISO 9001 konformitás

Nyitva tartás
Hétfő: 0800 - 1630
Kedd: 0800 - 1630
Szerda: 0800 - 1630
Csütörtök: 0800 - 1630
Péntek: 0800 - 1600

 

 


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés