Kereskedelem

Az ITC Kft. kereskedelmi tevékenysége számítástechnikai, szórakoztató elektronikai, irodatechnikai és ipari területen több ezer termékre terjedt ki. A gyártók termékei kizárólag megbízható partnerektől származnak, így a garanciális feltételek minden esetben az előírtaknak megfelelően biztosítottak.

Az ITC Kft. üzlet politikája: a fogyasztói árak kedvező értéken és a szolgáltatás minőségének magas szinten tartása.

SSD kártya

Viszonteladói partnereink számára lehetőséget biztosítunk viszonteladói keretszerződés megkötésére és az abban foglaltak szerinti előnyös együttműködésre.

Az értékesítési tevékenységünk kiterjed ipari környezetben adatgyűjtő eszközökre, nagy teljesítményű szerverekre, speciális hálózati eszközökre, nyomdai eszközökre is. Ilyen speciális területen működő partnereink számára szerződés függvényében szakképzett kollégák állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, hogy az üzemeltetést a legnagyobb rendelkezésre állási időben tartsák az Ön számára. Ha felkeltettük érdeklődését a szolgáltatások menüpont alatt bővebb információkat talál tevékenységünk szolgáltatási területeiről.
VGA videókártya

Számítástechnikai alkatrészek

Ha számítógép részegységeket vagy komplett konfigurációkat keres a webshopban számítástechnikai alkatrészek széles választékát kínáljuk, akár kedvezőbb áru akciós és használt termékeket is. Amennyiben speciális igénye merülne fel, úgy keresse kollégáinkat az online ügyfélszolgálat menüpont alatt.
Dlink router

Irodatechnikai eszközök

Kis- és nagy teljesítményű lézer, tintasugaras, szilárdtintás, termo nyomtatók, faxgépek, multifunkcionális nyomtatók, fénymásolók, plotterek, címkenyomtatók, blokknyomtatók, kivetítők és tartozékok mind otthoni és irodai, és ipari felhasználásra. A forgalmazott termékekhez eredeti és utángyártott patronok, tonerek, festékkazetták és kellékanyagok nagy választékban.


IP kamera

Kommunikációs rendszerek

Informatikai hálózatok aktív és passzív építőelemei nagyvállalati és ipari környezetben, minden médián legyen az optikai réz vagy vezeték nélküli. Komplex rendszerek kisebb irodai vagy otthoni hálózati megoldásokhoz, kedvezőbb árkategóriájú és kisebb kapacitású termékekből.

Adatgyűjtő rendszerek építőelemei, hordozható ipari adatgyűjtők, speciális ipari, vezeték nélküli hálózatok, ipari címkenyomtatók.

Biztonságtechnikai térmegfigyelő rendszerek építőelemei nagyvállalati és ipari környezetben. Kamerák, rögzítő kártyák, dvr-ek, vezérlők.
Dell szerver

Egyedi és Brand szerverek

Nagy teljesítményű kisvállalati desktop, nagyvállalati rack kivitelű szerverek mind brand és non-brand kategóriában. Speciális ipari és egyéb területre nagy kapacitású blade szerverek. Az általunk forgalmazott termékek nagy megbízhatóságú, magas kompatibilitási szintet képviselnek. Az igények meghatározása után az általunk forgalmazott részegységek, berendezések és kész megoldások felhasználásával versenyképes termékeket a megbízható működés, biztonságos adattárolás, ár, gyors működés szempontok alapján kész rendszereket ajánlunk. A komplett kiszolgáló infrastruktúra megtervezésében kérje szakértő kollégáink segítségét, akik szívesen állnak rendelkezésére, hogy tájékoztassák a részegységek funkcionális viselkedéséről és együttes tudásáról.
Ügyfeleink részére csak megbízható forrásból származó, kiemelkedő minőségű gyártók termékeit ajánljuk, amelyekkel biztosítható a szerverek hosszú élettartalma és a megbízható működés. Menedzselhető, egyszerűen karbantartható megoldásokkal foglalkozunk, amelyek energiatakarékosságukkal és alacsony teljes birtoklási költségükkel megfelelnek a modern kor elvárásainak.

Avira box

Szoftverek, licencek

OEM, dobozos operációs rendszerek, licencek, programok, víruskeresők, irodai alkalmazások otthoni, irodai, nagyvállalati használatra.


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés