Álláslehetőség

Webes ügyintézőt keresünk!


Szeretnél egy fiatalos webfejlesztő csapat tagja lenni?

Webáruházakat is működtető / fejlesztő szegedi irodánkba olyan lelkes, ügyintézői területen bevethető munkatársat keresünk, aki megfelelően hatékony és emellett jó fej is.

Mivel foglalkozunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

15 főt foglalkoztató szoftverfejlesztő vállalkozás vagyunk, melynek egy része a webáruházak-weboldalak fejlesztésével foglalkozó területünk. Amennyiben téged választunk, webes csapatunk munkáját fogod elősegíteni. Főbb feladataid közé fog tartozni az ügyfelekkel való kapcsolattartás (hibabejelentések és fejlesztési kérelmek felvétele), a fejlesztő csapattal egyeztetve árajánlatok készítése, valamint a riportok átadása a vezetőség felé.8 órakor kezdődik a munkaidőnk, és 16:30-kor fejeződik be, de korlátlan kávéfogyasztással járulunk hozzá az agyi kapacitásod szinten tartásához.

A kapcsolattartói feladatok mellett meglévő ügyfeleink webáruházainak-weboldalainak karbantartási feladatai ellátásához, monitorozásához is igényeljük majd az erőforrásaidat, így kb. különleges ügynökként vetheted be magad a történések hullámaiba, ha észreveszed, hogy valami nem stimmel. Ilyenkor azonnal cselekedned is kell, hogy a keletkezett anomália még azelőtt javításra kerüljön, hogy az ügyfél észrevenné. Fontos számunkra, hogy mindig mindenki képben legyen az aktuális folyamatokról és ne legyenek félreértések, ne beszéljünk el egymás mellett – emiatt minden lényeges információról írásos feljegyzés készül. Közvetlen felettesed a webfejlesztő csapat vezetője lesz, aki garantáltan nem fog mikromenedzselni, de ha igényled, akkor mentorként segíti a készségeid fejlesztését – ez a segítő hozzáállás egyébként minden munkatársunk részéről biztosított számodra.

Mikor jelentkezz?

Nem szükségszerű számunkra, hogy legyen dedikált szakmai tapasztalatod, emiatt nem írjuk elő elvárásként a szakirányú végzettséget, hiszen simán előfordulhat, hogy esetleges szakmunkás végzettséged ellenére jobban elboldogulsz a webfejlesztői világban, mint egy olyan jelentkező, akinek ugyan pofás az önéletrajza a szakmai oldalról, de óriási kérdőjelek ülnek az arcán, ha bele kell vetnie magát a munkába.​​​​​​

Ami számunkra fontos:

  • mivel a kapcsolattartás lesz a legfőbb feladatod, legyen a jó kommunikációs képesség a szuperfegyvered
  • tudd használni a Word és Excel programokat – sokat fogsz bennük dolgozni
  • ügyfélközpontú vállalkozás vagyunk – ezt a gondolkodást neked is el kell sajátítanod
  • ne pánikolj: biztosítjuk a papírtörlőt, amivel felitatod az izzadtságot a homlokodról, miközben megoldod a felmerülő problémákat
  • számítunk a kulturált megjelenésedre és arra, hogy igényesen végzed el a munkád
  • legyél képes az önálló munkavégzésre
  • bízunk benne, hogy ismered a Youtrack vagy Jira szoftvereket
  • magabiztosan használd a különböző webáruházakat

Nem kifizetődő számunkra, ha le kell cserélnünk az embereinket – akkor jelentkezz hozzánk, ha hosszú távra tervezel elhelyezkedni nálunk.

Bízunk benne, hogy az egy hónapos próbaidő elégséges betekintést ad számodra a folyamatainkba ahhoz, hogy határozottan tudj (és tudjunk mi is) döntést hozni a továbbiakról.

Kiválasztási folyamat:

Fényképes önéletrajzod alapján hívunk be egy előre egyeztetett személyes találkozóra, ahol a felvételt elbíráló gazdasági igazgatónkkal fogsz találkozni, és innen már csak egy lépés választ el az alkalmazásodig: ha minden jól megy, az önéletrajzod elküldésétől a munkaszerződés megkötéséig megközelítőleg három hét telik el, és életed új időszámítását kezdheted meg velünk.

Juttatások:

Nyilván fogunk bért is fizetni, számolhatsz azzal, hogy minden hónap harmadik munkanapjáig a bankszámládra kerül a fizetésed. Ad-hoc jelleggel tartunk közös programokat (úgy, mint pörköltfőzés a cég udvarában, vagy közös rántottás-melegszendvicses reggelizés, de hagyományteremtő jelleggel elindult idén egy pingpong vándorkupa bajnokság is, melyben egy társcégünkkel együtt igyekszünk földbe döngölni az ellenfeleket) - kötelező jellegű csapatépítő tréningeket nem tartunk. Nyilvántartjuk és ünnepeljük a munkatársak szülinapját/névnapját, tetszik vagy sem, kénytelen leszel elviselni, hogy még énekelünk is ezen alkalmakkor.

Hol van helyileg az iroda?

Szegedi telephelyünket a Fő fasor közepén, az 52. szám alatt találhatod.
Amennyiben autóval közlekedsz, gyönyörű, árnyat adó platánfák alatt parkolhatsz, vagy itt az irodaház előtt közvetlenül, vagy az udvarban biztosított parkolóban. Kb. két perces sétára van tőlünk a buszmegálló, hozzánk és tőlünk el a 32-72 és 72A járatokkal utazhatsz.
Ha bicajjal jössz, okozhat némi nehézséget a hídon való közlekedés, de cserébe gyönyörű útvonalon tekerhetsz keresztül és biztonságosan tárolhatod a bringádat az udvarunkban.

Fényképes önéletrajzod titkarsag@itcltd.hu e-mail címre várjuk, jelentkezz az állásra most!


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés