Cégkereső beépítése a Correctbe

Partner felvitelénél, időszerűsítésénél a Név mező mögötti kérdőjel segít bennünket a felvitelre kerülő Partner cégadatainak lekérdezésében – a mindennapi munka megkönnyítésére egy külső cégkereső szolgáltatást építettünk a Correctbe.

Névre, névtöredékre is lehet keresni

Mivel ez egy külső cég által fejlesztett szolgáltatás, emiatt díja van.

Minden, szoftver karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfelünk havi 100 db keresést indíthat díjmentesen, amennyiben korlátlan lekérdezést szeretne igénybe venni, ennek előfizetési díja jelenleg 1.500,- Ft + áfa / hó*, melyet a havi karbantartással együtt számlázunk ki.

*Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a havi keretet felhasználta, nem fog tudni új lekérdezést indítani:

Adószám kereső

Az Online számlázás megjelenése kötelezővé tette a partner adószámának rögzítését a partner törzsben. A Correct Szoftverben Áfás adóalanyt az adószám rögzítése nélkül nem lehet lementeni. Amennyiben már meglévő partnerei adószámát szeretné utólag felrögzíteni, erre is kínálunk megoldást.

A Partner időszerűsítő ablakon a Részletek 1. fül alatt az adószám mező mögött található az adószám ellenőrző gombés az adószám kereső.

A kérdőjelre kattintva felugrik a keresőablak, ahol a cégnév alapján kikereshetjük a céghez tartozó érvényes adószámot.

CSASZ (csoportos adószám) kereső

********-4-** Adószámok esetén a navonlineszámla rendszer megköveteli, hogy beküldésre kerüljön a partner CSASZ száma is.

A Partner időszerűsítő ablakon a Részletek 1. fül alatt a CSASZ szám mögötti földgömb megnyomásával az alapértelmezett böngészőben megnyílik egy weboldal, ahol rákereshetünk a partnerünkre és beolvashatjuk a CSASZ számát.


Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés