ITC Kft.
menu Menü
Mi is a Correct?
ERP
Ábrahám László 10 perc

Mi is a Correct?

Bevezetés, alapfogalmak

A Correct szoftver egy Microsoft Windows alapú ERP rendszer, na de pontosan mi is az az ERP, mit foglal magába egy ilyen alkalmazás? Az ERP, vagyis Enterprise Resource Planning egy olyan átfogó vállalatirányítási digitalizációs megoldás, amely integrálja és automatizálja a vállalat különböző üzleti folyamatait. Az ERP rendszerek célja, hogy egységes platformot biztosítsanak, ahol az összes adat és folyamat egy helyen érhető el, lehetővé téve az információk hatékony megosztását és kezelését a szervezet minden részlegén, ideértve a logisztikai, készletkezelési, számlázási, pénzügyi, beszerzési, értékesítési és az emberi erőforrások kezelését érintő területeket.

Miért fontos egy cég számára a folyamatok digitalizálása ERP rendszerek segítségével?

Hatékonyság növelése: Az ERP rendszerek automatizálják a rutinfeladatokat és integrálják az üzleti folyamatokat, ami jelentősen csökkenti a manuális munkavégzést és adminisztratív terheket. A munkavállalók ezáltal több időt fordíthatnak a stratégiai feladatokra és az értékteremtő tevékenységekre.

Adatpontosság: Az ERP rendszerek valós idejű, pontos adatokat szolgáltatnak felhasználóik számára, amelyek kiemelkedő fontosságúak lehetnek az üzleti döntések meghozatalához. A digitalizált adatok révén a vezetők gyorsabban kaphatnak átfogó képet a vállalat teljesítményéről.

Költségcsökkentés: Az automatizált rendszerek rengeteg időt spórolva könnyítik meg és gyorsítják a folyamatokat, csökkentve az ebből származó költségeket, mindemellett minimalizálva az emberi hibák előfordulását.

Kinek ajánljuk a Correct szoftver bevezetését?

A Correct szoftver ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely hatékonyan szeretné kezelni működését és optimalizálni műveleteit. Az immár 30 éve fejlődő rendszer egyedi, magas szintű személyre szabhatósága miatt kiemelkedően széles skálát lefedő, egymástól akár jelentősen eltérő jellegű vállalkozások folyamatainak kielégítésére hivatott, a sütőipartól kezdve a kis- és nagykereskedelmeken át az építőiparig számtalan területen kerül alkalmazásra. Segít a projektmenedzsmentben és a költségek, valamint termelési folyamatok nyomon követésében, támogatja a készletek, partnerek, számla és szállítólevél típusú dokumentumok kezelését. Bevezetése azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, melyek szeretnék növelni hatékonyságukat, javítani adatkezelésüket, és egyszerűsíteni üzleti folyamataikat egy átfogó rendszer használatával.

Főbb funkciók és modulok

A Correct szoftver lényegében négy fő modul mentén épül fel.

  1. Időszerűsítés: új adatok felvitele, meglevő adatok módosítása vagy törlése
  2. Lekérdezés: szűrőkkel és egyéb feltételekkel támogatott listázások
  3. Nyomtatás: lekérdezési eredmények, listák nyomtatása
  4. Feldolgozás/Kimutatás: az adatbázisban szereplő nagy mennyiségű adat feldolgozása programozott utasítások alapján

Ezen modulokra oszlanak a főbb funkciók is, melyek a vállalkozások szempontjából vett legfontosabb törzsadatokat fedik le, mint például a projektek menedzselése, a partnertörzs, terméktörzs, áru- és raktárkészlet, valamint szállítólevelek és számlázás kezelése.

Felhasználói felület

Az ERP szoftver felhasználói felülete egy rendkívül fontos elem, hiszen a mindennapi használat során ezen keresztül érintkezünk a rendszerrel. Egy fejlett ERP egyik legnagyobb előnye, ha a felhasználói felülete magas szinten személyre szabható. Ez azt jelenti, hogy akár minden egyes felhasználó saját igényei és preferenciái szerint alakíthatja ki a munkakörnyezetét.

Például a különböző szerepkörökhöz tartozó munkafolyamatok különböző információkat és funkciókat igényelnek. Egy pénzügyi vezető számára kiemelten fontos lehet a gyors hozzáférés a pénzügyi jelentésekhez és analitikai eszközökhöz, míg egy raktárkezelő számára az aktuális készletinformációk és a logisztikai folyamatok áttekintése a prioritás. A Correct lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználói saját menürendszerrel és indítópulttal rendelkezzenek, ahol csak a számukra lényeges eszközök jelennek meg, így növelve a hatékonyságot és az átláthatóságot.

Integrációk, skálázhatóság

A Correct régóta működik együtt a kiritikus állami adatszolgáltató rendszerekkel, mint például a NAV online, NTAK, vagy EKÁER . A szoftver gördülékenyen és feltűnésmentesen dolgozik, valamint szolgáltatja a szükséges adatokat ezen rendszerek számára.

A skálázhatóság azt jelenti, hogy az ERP rendszer képes rugalmasan alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez, mind a felhasználói szám, mind funkcionalitás tekintetében. Cégünk nagy hangsúlyt fektet erre: az egyedi fejlesztési igények formájában megvalósított skálázhatóság különösen fontos, mivel minden vállalat rendelkezhet egyedi folyamatokkal. A fejlesztések lehetővé teszik a rendszer testreszabását, hogy az megfeleljen a speciális követelményeknek. Ez magába foglalja új funkciók hozzáadását, meglévő modulok módosítását vagy a további rendszerekkel való integrációt.

Élő támogatás, IT Support

A szoftver előnyeit jelentő komplexitás és széles körű funkcionalitás néha kihívásnak is bizonyulhat új ügyfeleink számára. A betanulási időszakban, illetve későbbi bizonytalanságok megválaszolására, esetleges hibák kiküszöbölésére több tagú "IT Support" csapatot biztosítunk, mely minden munkanapon elérhető. Felhasználóinknak igyekszünk gyors megoldást nyújtani problémáikra, így minimalizálva a leállások idejét és növelve a termelékenységet.

Kapcsolat

Bármely, a szoftverrel kapcsolatos kérdés esetén keresse bátran kollégáinkat a Kapcsolat oldalon feltűntetett elérhetőségeinken! Szerezzen elsőként tudomást új megoldásainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre! A Correcttel kapcsolatos további részletek olvashatók a Termékek oldalon.

iratkozzon fel, amennyiben szeretne értesülni az új információkról

hourglass_empty Folyamatban..
cookie A weboldal sütiket használ. Többet szeretnék tudni.