Távsegítség kérése

1.1. Ha van telepítve a gépre Correct szoftver, akkor bejelentkezési ablakon található kék pipára kattintva kérhető távsegítség, bejelentkezés nélkül is.
Bejelentkezve Fő ablakon állva Shift + F12 billentyűparancs megnyomásával megjelenik akövetkező menü:

Shift + F12 Hibaelhárítás -> Távsegítség -> ezután választható ki az elérhető munkatárs. A Csatlakozás gomb megnyomásával küldhetünk kérést.

Fő menü alján állapot soron található egy „pipa” ezzel is kérhető távsegítség. Duplán balegérrel kettőt kell kattintani.

A Windows tűzfal ilyenkor feldob egy ablakot, ott engedélyeznünk kell a program futását.

Böngészőben: itcrendszerhaz.hu vagy itcszeged.hu * (*Mentse el könyvjelzőbe, így később könnyebben visszatalálhat ide.)

A Weboldalunkon kattintson a TÁVSEGÍTSÉG feliratra.

A megjelenő ablakban a következő lehetőségek közül választhat:

Távsegítség: Kérése Helpdeschost.exe letöltésével.

Az így letöltött program felhasználói felülete megegyezik a Correct szoftverből elérhető távsegítség ablakkal.

TeamViewer: ITC Kft HOST (TeamViewer_Host_Setup-idc3xdsydw.exe)

Ezt a programot akkor érdemes letölteni és telepíteni, ha szeretné, hogy kollégáink bármikor, Öntől függetlenül is fel tudjanak jelentkezni a számítógépére, amennyiben az bekapcsolt állapotban van.

1.2.4. Teamviewer: ITC Quick Support

Letöltés, futtatás után ad egy azonosítót és egy jelszót. Telefonon vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és diktálja be. Ezt akkor érdemes használnia, ha még nincs telepítve az Ön gépére a Correct szoftver.

1.2.5. TeamViewer: ITC Helpdesk

Letöltés, futtatás után ad egy azonosítót és egy jelszót. Telefonon vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és diktálja be. Ezt akkor érdemes használnia, ha még nincs telepítve az Ön gépére a Correct szoftver. (Ez a program csak annyiban tér el a 1.2.4 es pontban leírtaktól, hogy másik szerveren van eltárolva, így tőlünk független szolgáltatás kimaradáskor is elérhető legalább az egyik verzió.)

2.1. Letöltési és megnyitási segédlet:

Letöltött fájt általában a Letöltések mappában találja, ha nem ide mentette, nyomja meg, ctrl+j billentyűkombinációt és válassza ki az utolsó letöltött fájlt, így egyszerűbben megnyithatja.

GoogleChrome letöltések:

MozillaFirefox Letöltések

2.2. Leggyakoribb hibaüzenetek:
2.2.1. Vírusirtók általában a *.exe kiterjesztésű internetről letöltött fájlokat vírusként jelölik meg, ha rá kérdez, akkor mindenképpen biztonságosnak jelölje meg a fájt, máskülönben nem tudja majd használni.

Ha semmilyen módon nem tudja megnyitni a fájlt. Válasszon a többi letöltési lehetőség közül. (Vírusirtóját csakis a legvégső esetben kapcsolja ki!)

2.2.2. Egy másik verzió már fut:

A TeamViewer futó példányát az óra mellett keresse, ott tudja bezárni. Jobb egérrel rákattint az ikonra, majd kilépés a TeamViewer programból.

3.1. Ha hibát talált a leírásban, kérem, jelezze: support@itcltd.hu

Széchényi 2020
Távsegítség kéréshez kérjük töltse le a megfelelő futtatható állományt a számítógépére és indítsa el!

Küldés Kilépés

Download IRMO app


Letöltés Kilépés